Logo - Van der Vinne - Zuidlaren

mail: info@vandervinne.nl

telefoon: 050 - 409 2003

Garagedeuren

Header - Garagedeuren

Sectionaaldeuren

Sectionaaldeuren

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. Deze garagedeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de garagedeur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vr de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garagedeur een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

Kanteldeuren

Kanteldeuren

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd van vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Kozijn, looprail en onderdelen van de Novoferm deur zijn tevens geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen. Een uitgebalanceerd veiligheids verenpakket zorgt ervoor dat de garagedeur makkelijk open en sluiten

Openslaande garagedeuren

Openslaande garagedeuren

De DuoPort openslaande garagedeuren hebben een exclusieve, nostalgische uitstraling en zullen uw gehele woning verfraaien! De DuoPort bestaat uit 45 mm dikke isolatiepanelen en is leverbaar in horizontaal smal, horizontaal breed en horizontaal vlakke profilering in woodgrain structuur. Bij Novoferm is woodgrain een houtnerfstructuur met een natuurlijke uitstraling.

Laatste wijziging: 19 april 2012    |    In de war.com