Logo - Van der Vinne - Zuidlaren

mail: info@vandervinne.nl

telefoon: 050 - 409 2003

Kanteldeur met cassette profilering

Header - Kanteldeur met cassette profilering
GaragedeurenKanteldeuren
Kanteldeur met cassette profilering
Kanteldeur met cassette profilering
vanaf
€ 915,-

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn geproduceerd van vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Kozijn, looprail en onderdelen van de Novoferm deur zijn tevens geproduceerd uit vuurverzinkt staal om kwaliteit en stabiliteit te garanderen. Een uitgebalanceerd veiligheids verenpakket zorgt voor makkelijk open en sluiten

De Novoferm enkelwandige stalen kanteldeuren zijn verkrijgbaar in diverse deurprofielen en leverbaar in vrijwel alle RAL-kleuren. Bij de Novoferm kanteldeur is een bijpassende zijdeur leverbaar en bij type Rees is tevens een ingebouwde loopdeur mogelijk. De Novoferm kanteldeur is uit te breiden met diverse accessoires zoals bijvoorbeeld een elektriche aandrijving, LED-lichtlijst of een luxe handgreep.

Exclusieve handgrepen voor de kanteldeur en loopdeur (of loopdeur naast) zijn in veel verschillende kleuren en uitvoeringen leverbaar. Vraag uw dealer naar de mogelijkheden.

Stalen kanteldeuren zijn in nevenstaande Super Color kleuren leverbaar, of in meeste RAL kleuren.

Novoferm kanteldeuren zijn in Komfort ®- en Magnum ®-uitvoering leverbaar met politiekeurmerk veilig wonen! Met deze voorziening wordt de deur links en recht van een extra vergrendeling voorzien. U zult zich met een deur voorzien van het Politiekeurmerk Veilig Wonen ® een stuk veiliger voelen. De inbraakwerendheid is volgens NEN 5096 klasse II.

Komfort ® kanteldeuren type Rees kunnen af fabriek worden uitgerust met ingebouwde loopdeur voorzien van Politiekeurmerk Veilig Wonen®. En dit zowel bij handbediende, als bij elektrisch aangedreven deuren! Af fabriek staat garant voor een snelle en efficiënte montage en derhalve ook lagere kosten.

Laatste wijziging: 19 april 2012    |    In de war.com