Logo - Van der Vinne - Zuidlaren

mail: info@vandervinne.nl

telefoon: 050 - 409 2003

Novoferm Duoport

Header - Novoferm Duoport
GaragedeurenOpenslaande deuren
Novoferm Duoport
Novoferm Duoport
vanaf
2690,-

Met de openslaande garagedeuren van Novoferm, de DuoPort, heeft u het gemak van een brede doorgang, zodat niet uw gehele garagedeur geopend wordt als u bijvoorbeeld met de fiets naar buiten wilt.

De DuoPort openslaande garagedeuren hebben een exclusieve, nostalgische uitstraling en zullen uw gehele woning verfraaien! De DuoPort bestaat uit 45 mm dikke isolatiepanelen en is leverbaar in horizontaal smal, horizontaal breed en horizontaal vlakke profilering in woodgrain structuur. Bij Novoferm is woodgrain een houtnerfstructuur met een natuurlijke uitstraling.

Met de DuoPort openslaande garagedeuren laat u het tijdperk van schuren en schilderen achter u. De DuoPort is vervaardigd uit duurzame materialen als aluminium en verzinkt staal. De openslaande garagedeuren zijn daardoor nagenoeg onderhoudsvrij.

De DuoPort openslaande garagedeuren bieden goede bescherming tegen tocht en vocht door een dubbele aanslag met rubber afdichtingsprofiel rondom, en een waterwerende onderdorpel. Standaard wordt de deur uitgevoerd met een aluminium onderdorpel. Daarnaast kunt u kiezen voor een driepuntsvergrendeling voor extra veiligheid.

Laatste wijziging: 19 april 2012    |    In de war.com