Logo - Van der Vinne - Zuidlaren

mail: info@vandervinne.nl

telefoon: 050 - 409 2003

Garagedeur met bijpassende zijdeur

Header - Garagedeur met bijpassende zijdeur
GaragedeurenSectionaaldeuren
Bijpassende zijdeur
Bijpassende zijdeur
vanaf
835,-

U heeft geen zin om voor de fiets, de grasmaaier of boormachine altijd de gehele garagedeur te openen en te sluiten? Dan biedt Novoferm u een praktische oplossing. Voor alle sectionaaldeuren is er een bijpassende zijdeur voor snel in- en uitlopen van de garage. Alle zijdeuren worden uit dubbelwandig vuurverzinkt staal met FCKW-PURhardschuim of massief hout geproduceerd. Driezijdig omlopende rubberafdichting en een speciaal gevormde bodemafdichting zorgen voor een hoge kierdichtheid en optimale warmte-isolatie.

Novoferm zijdeuren zijn leverbaar in alle designs, profileringenen kleuren. De deuren worden standaard met een zwarte kunststofkrukgarnituur en veiligheidsslot geleverd. De Novoferm zijdeuren zijnook optioneel leverbaar met driepuntssluiting.

Bij de zijdeuren iso-20 met 20 mm. vulling is de deurbladomranding en het kozijn uit robuust staal geproduceerd. Bij de zijdeur iso-45 met 45 mm. vulling bestaat de deurbladomranding en het kozijn uit hoogwaardig aluminium.

Alle deurbladen zijn exact op maat gemaakt en garanderen de hoogste weersbestendigheid, daarbij geholpen door precieze scharnieren die zorgen voor langdurig probleemloos openen en sluiten. Bij het deurtype iso-45 zijn de scharnieren ook drievoudig verstelbaar en hebben daardoor een nog preciezere afstelmogelijkheid bij de montage.

Laatste wijziging: 19 april 2012    |    In de war.com