Logo - Van der Vinne - Zuidlaren

mail: info@vandervinne.nl

telefoon: 050 - 409 2003

Sectionaaldeur | Novoferm ISO 45

Header - Sectionaaldeur | Novoferm ISO 45
GaragedeurenSectionaaldeuren
Novoferm Sectionaaldeur ISO 45
Novoferm Sectionaaldeur ISO 45
vanaf
1240,-

Een sectionaaldeur biedt comfort, een hoge veiligheid en optimale ruimtebesparing. De sectionaaldeur bestaat uit losse secties die door scharnieren aan elkaar verbonden zijn. Hierdoor laat de deur zich gemakkelijk openen, zonder dat er extra zwenkruimte vr de garage nodig is. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een uitstekende afwerking en veel keuzemogelijkheden geven uw garage een tijdloze uitstraling die past bij de stijl van uw woning en uw persoonlijke smaak.

  • Horizontaal smal, woodgrain, glad en Golden Oak
  • Horizontaal breed, woodgrain, glad en Golden Oak
  • Vlak, woodgrain, glad en Golden Oak
  • Cassette, woodgrain en Golden Oak
  • Woodgrain
  • Golden Oak
  • Glad
  • Satin Grey
  • Titan Metallic
  • Vrijwel alle RAL kleuren

1) Dubbelwandige isolatie

Een garagedeur heeft een robuuste constructie nodig omdat hij wordt blootgesteld aan weer en wind en bovendien dag en nacht vlekkeloos moet functioneren. Daarom zijn alle Novoferm stalen sectionaaldeuren dubbelwandig gesoleerd en naar hun toenemende isolatiewaarden genoemd: iso-20 en iso-45. Iso-45 heeft de meeste keuzemogelijkheden.

Alle deursecties worden geproduceerd uit vuurverzinkt staal en afgewerkt met een grondlaklaag op polyesterbasis. Hoekkozijnen, looprails en verdere onderdelen aan de deur zijn galvanisch verzinkt, zodat nergens roest kan ontstaan en u lang plezier van uw deur zult hebben. Novoferm geeft tien jaar garantie op de stalen sectionaaldeuren.

De stalen secties van de Novoferm sectionaaldeuren worden alleen volgens het dubbelwandige sandwichprincipe gemaakt en met een elastische PUR-hardschuimkern gevuld. Dat zorgt, in tegenstelling tot bij enkelwandige deuren, voor een hoge oppervlaktestabiliteit, stillere deurloop en betere geluids- en warmte-isolatie. De flexibele rubberen afdichtingen tussen de secties vervormen: zij passen zich aan kleine temperatuurswisselingen aan en verhinderen warmteverlies.

2) Rubberafdichting aan het kozijn

Extra brede rubberafdichtingen aan de zijkozijnen zorgen voor hogere warmtedemping en vuilafstoting.

3) Vorstvrije bodemafdichting

Het rubberprofiel aan de onderkant van de deur garandeert optimale bescherming tegen water en vuil, dicht kleine oneffenheden en verkleint de kans op beschadigingen. De bodemafdichting is gemaakt uit hoogwaardig EPDM die door zijn hoge elasticiteit weerbestendig is en een hoge levensduur heeft.

4) RVS kozijnvoet

Novoferm sectionaaldeuren hebben een tegen weersinvloeden bestendige kozijnvoet van RVS. Zo kunnen water en dauw ongehinderd aflopen en ook na verloop van tijd geen roest aan het kozijn afzetten. De kozijnvoet blijft ook bij temperatuur-schommelingen onvervormd en is een robuuste zuivere aansluiting.

5) De Novoferm kwaliteitszegel

Kwaliteit is belangrijk. Daarom zijn alle deuren voorzien van de Novoferm kwaliteitszegel in hoogwaardig aluminium met chromen rand. Een garantie voor de beste materialen en een eersteklas product.

Novoferm Sectionaaldeur ISO 45

Laatste wijziging: 19 april 2012    |    In de war.com